tisdag 24 mars 2009

Ta dig samman, kvinna-Men gudars vad jag är seg! Tankarna går trögt och måsten hopar sig.
Borde göra listor. Planera bättre.
Imorgon MÅSTE jag:

*betala räkningar
*maila mäklaren inför deklarationen. Deklarationshjälp ingick i de 41.000:- de skinnade mig på och även om min deklaration inte kommer vara särdeles komplicerad så tänker jag tamejtusan utnytta deras tjänster till max! Hmpf.
*skriva ihop en hejdundrande bra ansökan till en kurs jag vill gå i höst. Min ansökan kommer inte kunna bli komplett, därför behöver jag vara extra inspirerad och genial på de andra punkterna. Kompensera liksom.
*söka ett jobb som jag ändå inte kommer få
*kopiera ett arbetsgivarintyg och posta det till a-kassan

Jag har imorgon och torsdag på mig att fixa dessa saker. Annars kan jag inte följa med och åka skidor. Och det verkar som jag lyssnat på er, för jag tänker nämligen åka. Under förutsättning att jag fixar mina måsten tills dess.
Bjuder på senaste loppisfyndet: en stackars fulsnygg trälampa med någon slags oidentifierbar glasmosaik. Det är lite äradvaregudihöjden över den, men den passar faktiskt finfint i fönstret vid matplatsen. För en ringa penning fick den följa med hem till mig, få lite omsorg i form av ny el och nu pryder den sin plats. Mitt uppmärksamma lilltroll detekterade genast nytillskottet och gav den godkänt.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vad härligt att du åker, jag önskar min egen resa inte var så långt fram i tiden!
Lampan var finfin och skriker trollfamiljen!
Kram

Johanna sa...

Gillar lampan! Klart du hinner klart med dina måsten. Bara gör ;)

Kram