måndag 8 december 2008

Ny adress!

Så var flytten överstånden!
Inga större missöden har hittills uppdagats. En krossad favoritvas får anses normalt i sammanhanget.
Lilltrollet installerade sig bums i nya rummet. Somnade i egen säng redan första kvällen. Oj, vad tomt och konstigt det blev för mig då lilltrollet inte låg i stora sängen då jag skulle krypa ner! Maken och jag kunde för första gången på 3,5 år prata & läsa innan vi somnade. Märklig känsla.
Så mycket prat och läs blev det dock inte. Att flytta kräver sin tribut och vi somnade ovaggade första natten. Även om jag sov väldigt oroligt utan min unge.
Vid 3-snåret hörde jag små nätta steg närma sig vårt sovrum. Lilltrollet ville krypa ner hos oss och äntligen fick jag lite djupsömn.

Nu är vi i någon slags totalkaos. Saker har packats upp, men lika mycket finns kvar i kartongberget som ockuperar en vägg i lägenheten. Maken tjatar om att få upp hatthyllan, men jag är glad om jag hittar väskan med mina underkläder, eller kanske en stekpanna så barnet kan få sig lite middag.

Imorgon åker slagborren fram & hylljäkeln får väl komma upp då, för husfridens skull. Bilder blir det när jag hittar kabeln till kameran. Sa jag att det är kaos här hemma?

3 kommentarer:

Charlotta sa...

Välkommen hem! En kartong i taget...

Jag längtar efter att Sverres rum blir klart någon gång i början av nästa år, så att han kan börja sova där.

suziluz sa...

När ska jag hälsa på? :)

ZaZi sa...

Suz, dörren står öppen! & gör den inte det av någon märklig anledning så bor vi på markplan ;-) Knacka på rutan. Kanske ses nästa v? Puss.