onsdag 4 februari 2009

Menskopp Halleluja!

Det bästa och det sämsta med menskoppen är att man inte behöver köpa ny på många år! Ekonomiskt och miljöriktigt.

Jag har en mooncup som jag gillar mycket. Men den är liksom lite beige. Skulle vara skojigare att ha en sådan här till exempel:

Så nu när jag inte kan hitta anledningar att unna mig en fin lila ser jag det som min plikt att upplysa er ännu icke frälsta om att underverken nu går att få i regnbågens alla färger!Spana in prakten på M-kopp.se .

Vi snackar frihet på riktigt. Inte i en liten ask med luddiga små bomullspatroner med snören. Frihet i en liten kopp. Kanske lila eller orange?

5 kommentarer:

flickanochtanten sa...

jag ska banne mig ta mig i kragen och skaffa en sån. nu när de finns i lila och allt.

ZaZi sa...

Bra där!
Lila hade jag också valt.

Charlotta sa...

Och jag väntar med spänning på nästa blogginlägg så att jag slipper mötas att den där tratten varje gång.

Har man inte provat ska man inte vara neg. Men samtidigt kan det inte förväntas att man ska prova allt. Just menskopp är inget jag är sugen på.

Trevlig helg!

ZaZi sa...

Charlotta: för din skull ska jag överväga att slänga in en trattbild i varenda blogginlägg. Som en slags utnötningsmetod för att frälsa dig ;-)

Puss & trevlig helg på dig också!

Nytt inlägg är redan på plats. Only for you my friend.

lottab sa...

Haha, man kan visst behöva köpa en ny i förtid. Om man gör som jag och lyckas koka den torr... *S* Fast det blev ingen lila, eller rosa, tyvärr! Var riktigt sugen på den men det blev en trist grågenomskinlig mooncup istället för den Diva jag hade innan.