fredag 6 februari 2009

Planeringsdag

betyder att förskolan är stängd för personalen ska planera verksamheten. Det kan också betyda att det är en dag föräldrar bör planera in ledighet eller fixa barnvakt åt barnen som blir förskolelösa en helt vanlig vardag. Lilltrollets föräldrar (där jag utgör ena halvan av duon) är dåliga på att planera in planeringsdagarna. Tack gode gud för matlistorna som förskolan sänder ut för att föräldrarna ska kunna planera veckans middagar. För planera middagar kan jag! Och när jag skulle kolla om fredagslaxen skulle krocka med dylik rätt på förskolan såg jag att idag serveras ingen mat alls på förskolan. Det innebär att det är stängt. Vilket i sin tur betyder att jag åter igen misslyckats med att planera in en planeringsdag.

2 kommentarer:

Holmgren sa...

Själv planerar jag aldrig maten mot förskolan... Mina barn kan alltså komma att äta fisk-fisk eller kött-kött... Attans. Detta måste tas omhand!

Puss!
Åsa

ZaZi sa...

Det är inget man dör, eller ens blir allvarligt skadad av :-)
Jag vågar dessutom påstå att det inte ens gör något om man råkar servera köttbullar hemma om barnen fått det i förskolan, för mina köttbullar har inte många gemensamma nämnare med de industrirullade sakerna med samma namn som serveras på S dagis...

Puss tillbaks!