onsdag 3 februari 2010

Sömn.

Alltså det här med sömn och sömnbehov. Hur stort kan man ha utan att klassas som sjuk? Jag tycker jag sköter mig exemplariskt. Äter ordentligt, får kanske något mindre motion än jag borde, stressar bara lite och dricker måttligt, nej småttliga mängder alkohol. Ändå strejkar systemet. Åtta timmars sömn, borde inte det räcka? Jag får åtta timmar varje natt. Ibland mer än så. Lilltrollet sover bra om nätterna. Lik förbenat går jag runt som en zombie och känner mig sjukt trött.
Vintern, säger du nu. Det är vintermörkret som gör det.
Tja. kanske spelar det in, men vad mer kan jag göra än att nypa åt mig lite dagsljus (=sitta i redigering vid ett stort fönster)?
Är det åldern?
Så förtvivlat gammal vet jag inte om jag är, även om jag börjat känna av ett visst förfall.
Jag känner inte att det är sökadoktorläge än, men jag blir lite fundersam och jag tycker det är så trist att ständigt gå runt i en trötterdimma.
Eller är det så att mina stackars gråa just nu arbetar på högvarv för att omfatta alla omöjliga möjligheter med Avid? Kan så vara.
Nu ska jag natta Lilltrollet. Helst utan att somna själv. Önska mig lycka till...

1 kommentar:

Charlotta sa...

Givetvis följer mantlar och kronor med till USA. Men du ska faktiskt känna dig lite hedrad för det är inte många saker som ska följa med. Mantlarna är perfekta och har hjälpt till att gestalta Stålmannen, Kungen, Trollkarlen, Anakin Skywalker, m.fl.

Stor kram till dig och ha en bra vårtermin!