torsdag 16 april 2009

Nu skiter jag i om det går åt helvete

Jag tror jag har varit reserverad på sistone. Sökt jobb på halvfart för att gardera mig. Det ÄR skitjobbigt rent ut sagt att bli ratad gång på gång.
Men så kommer de där tillfällena då det faktiskt inte går att göra det halvdant. Och nu står jag inför ett sådant. Det här är något jag vill - på riktigt. Inte som en tillfällig syssla för att försörja familjen eller för att få lite stabilitet. Nej, det här är något som snarare kommer att kosta familjen en del ekonomiskt, men oj vad det skulle berika mig och mitt liv!
Jag har klarat mig genom första nålsögat. Snart stundar intervju och prövningar. Det känns som när jag sökte Teaterhögskolan. Ett förväntansfullt pirr. En förhoppning och en dröm. Och Teaterhögskolans nålsöga passerade jag. Är det för mycket att hoppas på att bli vald igen? Eller är min kvot fylld?
Jag hoppas inte det. Jag behöver en ny riktning på livet. Nya utmaningar och faktiskt också nya drömmar.
Jag är en bit på väg och jag tänker tamejtusan satsa fullt ut nu.
Kanske blir resultatet att ni, kära vänner får ta hand om spillrorna när mina förhoppningar grusas. Men den uppgiften vet jag att ni klarar galant. Jag har kraschat tidigare och rest mig med hjälp av er.
Är ni med mig?

9 kommentarer:

Cecilia sa...

Jag är med! Så klart! <3

Puss!

Therese sa...

Åh vad spännande! Jag är med =) /Stream

Mamman sa...

Självklart är jag med :) Men främst hoppas och tror jag på dig - det är din tur nu!

Charlotta sa...

Här är jag!

janusson sa...

Jag är också med med en stark hand

Johanna sa...

Jag håller tummarna och din hand i ett fast grepp!

Kram!

flickanochtanten sa...

det låter mycket bra och underbart att det dyker upp möjligheter som göra att man kan få känna så där igen. jag hoppas med dig förstås. stor kram!

Huskorset sa...

Kan du fethaja.

Anonym sa...

Alltid, det vet du.